VedaPulse systeem

Uw hartslag weerspiegelt uw gezondheid.

VedaPulse is een digitale polsdiagnose en bestaat uit twee componenten. Het VedaPulse systeem voor de meting van het biopotentieel van het hart (ECG) en een computerprogramma. De analyse begint met de meting van het biopotentieel van het hart, dit neemt  een aantal minuten in beslag, nadat de elektroden (klemmen) om de polsen zijn geplaatst. Hiermee registreert VedaPulse het ECG signaal. Direct na de meting analyseert het programma de gegevens en maakt een rapport over de functionele toestand van het lichaam, en geeft een behandeladvies voor 160 geregistreerde en meest voorkomende aandoeningen.


Het unieke van dit systeem is de combinatie van apparaat en het software programma, waardoor tegelijkertijd een analyse gesteld wordt van de gezondheidstoestand van een cliënt, door middel van twee methoden: hartritme-variabiliteit (HRV) en een unieke eigen methode, ontwikkeld op basis van de traditionele polsdiagnostiek uit de Indiase en Tibetaanse geneeskunde.

VedaPulse is een uniek systeem, bijvoorbeeld door de beoordeling van de energiestroom van de meridianen is dit een waardevolle informatiebron bij het uitvoeren van psychosomatische analyses. De dynamiek van de stressindex voor en na psychotherapeutische sessies vormt een belangrijke indicatie voor de effectiviteit van de behandeling. En is natuurlijk van groot belang voor mensen die zich bezighouden met lichaamsgerichte therapieën en traditionele Oosterse geneeswijzen.

Installeer het programma,
sluit de VedaPulse aan op de PC of laptop.
Plaats de elektroden om de polsen
van de cliënt en registreer het ECGsignaal gedurende 5 minuten.
De software evalueert de functionele
gezondheidsbalans en creëert aan-
bevelingen voor een individueel
herstelprogramma.

Waarom VedaPulse

VedaPulse het enige betrouwbare ECG/HRV diagnose systeem. Deze grote verschillen met andere ECG/HRV systemen maken uw aankoop van het VedaPulse systeem gunstiger voor uw praktijk.

1. Als eerste is het VedaPulse diagnose systeem gecertificeerd,

2. De uitslagen van de meting is gebaseerd op 27 parameters bij andere systemen zijn dit er maar 11,

3. Het is een complete set zowel voor analyse als therapie,

4. Het systeem, is in tegenstelling tot andere HRV systemen, uit te breiden met meerdere modules, u kunt het systeem, na aankoop van het basissysteem uitbreiden naar eigen behoefte of praktijk wens,

5. Er zijn regelmatig updates beschikbaar,

6. VedaPulse werkt met een abonnement,

7. 24×7 dagen service,

8. gratis demonstratie, advies en opleiding in Lelystad,

U heeft al een VedaPulse basissysteem voor 1075,00 euro excl. BTW, waarmee u het volgende kunt meten: Het ECG/HRV, balansindex tussen het parasympatisch en sympathisch zenuwstelsel, neuro humorale regulatie, histogram van hartslag.  Verder een uitgebreid meetverslag waar alle punten die aandacht vragen worden vermeld,

VedaPulse heeft een abonnement/licentie van 225,00 euro per jaar excl. btw,

En niet onbelangrijk, u kunt het systeem naar eigen behoefte of praktijk uitbreiden omdat VedaPulse is opgebouwd uit losse modulen. Meer informatie via de onderstaande link of via 06-40771391.

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!