De ontwikkelaars van het geweldige VedaPulse diagnose systeem

Wij zijn de ontwikkelaars van het VedaPulse diagnose systeem, welke wint aan populariteit, en professionele erkenning krijgt in de medische wereld van Europa, Verenigde Staten, Azië en het Midden-Oosten.
De belangrijkste gedachte achter het VedaPulse systeem is gebaseerd op de wetten van cardiointervalography, welke oorspronkelijk ontwikkeld zijn voor de ruimtevaartindustrie. We combineerden geavanceerde onderzoeken en de bevindingen daarvan met de orthodoxe geneeskunde en de ideeën van de traditionele Oosterse geneeskunde.

We creëerden een algoritme dat kiest uit het spectrum van de hartslagvariabiliteit frequentie, evalueert de toestand van de twaalf grootse energie meridianen, en bepaalt de fysiologische tendensen in de constitutie van de geteste persoon.

Momenteel wordt VedaPulse gebruikt voor onderzoek en medische protocollen in wetenschappelijke voedingslaboratoria, National Health Services van Rusland, medische particuliere,- natuurgeneeskundige,- Ayuvedische praktijken revalidatie centra en spa’s.

Wij horen graag u feedback over de VedaPulse.

Oleg Sorokin, CEO van Biokvant Ltd.

PhD, en universitair hoofddocent, plaatsvervangend decaan en teamleider van Medical Engineering groep in Novosibirsk Medizinische Universität. Wetenschapper en onderzoeker op het gebied van klinische fysiologie, elektrofysiologie, klinische fytotherapie en Ayurveda.

Mikhail Subotyalov

PhD, universitair hoofddocent en arts met 15 jaar praktijk ervaring in Ayurvedische en Oosterse geneeskunde, psychofysiologie.

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!