Congres

Beste Ayurveda therapeut, VedaPulse therapeut,

Neem deel aan het internationale congres over traditionele, aanvullende en alternatieve geneeskunde onder BRICS-landen onder leiding van het Ministerie van Volksgezondheid van Rusland.


Ons team is verheugd om u uit te nodigen om deel te nemen aan het online “Ayurveda Today” -congres gewijd aan anti-leeftijdstherapie – tradities en trends. Het congres gaat over het onderwerp van actieve levensduur en gaat in op de vragen hoe veroudering kan worden voorkomen door middel van traditionele geneeskunde zoals Ayurveda, TCM en andere holistische benaderingen. Vorig jaar trok het congres meer dan 1000 deelnemers, die holistische wetenschappen gebruiken en deze dagelijks oefenen om hun eigen leven of dat van hun patiënten te verbeteren.
Dit jaar zullen meer dan 15 wereldwijd bekende experts uit verschillende delen van de wereld die gespecialiseerd zijn in anti-age geneeskunde, Ayurveda, yoga en voedingstherapie hun rapporten presenteren over de nieuwste trends en traditionele benaderingen om jeugdigheid en gezondheid te behouden, evenals als verdrijven mythen verzameld rond de anti-age therapie. Doe mee en wees als eerste op de hoogte van best practices en de nieuwste ontwikkelingen om de gezondheid en de levensduur te behouden door natuurlijke remedies!

Start: 2 februari 2020 
Prijs: $ 20
Formaat: online evenement + toegang tot opnames (alleen voor deelnemers!)

Alle deelnemers ontvangen het certificaat van deelname aan het internationale online congres, evenals de opnames van het congres.
Na het evenement zal er geen opname beschikbaar zijn!
 
U kunt zich opgeven middels onderstaande link:

https://vedatng.com/english/ayurveda-today-2020?referal_key=robvedapulseFrev443c

Met vriendelijke groet,

Rob Verheij
VedaPulse Benelux / VedaGenetics Nederland

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!