Vedapluse in het kort

VedaPulse is een uniek en betrouwbaar analyse systeem dat met geen ander systeem te vergelijken is. Het is een compact apparaat voorzien van polselektroden. U sluit het apparaat aan op uw laptop of computer. Door middel van een uitgekiend softwareprogramma kunt u de communicatie meten die tussen hart en hersenen plaatsvindt. Het is een pijnloze meting, uw cliënt voelt en merkt er dus niets van. Belangrijk is dat uw cliënt stil zit of ligt en rustig ademhaalt en niet diep gaat zuchten of andere ademhalen.
Met het VedaPulse systeem meet u onder andere de vitaliteit van uw cliënt, maar ook stress/burn-out en de werking van het immuunsysteem. Deze resultaten kunt u aanschouwelijk maken en bespreken met uw cliënt.

VedaPulse is breed inzetbaar en in elke praktijk te gebruiken.

Bijvoorbeeld voor: analyse, preventie, therapie en coaching, controle en prognose.

  1.  VedaPulse is gecertificeerd!
  2.  VedaPulse heeft de software zelf in Rusland ontwikkeld!
  3.  VedaPulse heeft niets met Quantum Analyzers of andere systemen te maken!
  4.  VedaPulse is eenvoudig te interpreteren!
  5.  VedaPulse evalueert de gezondheidstoestand!
  6.  VedaPulse kent een brede toepassing!
  7.  VedaPulse heeft een heldere visualisatie van alle meetgegevens!

Technische ondersteuning, en opleiding zowel bij aflevering als klassikaal, indien mogelijk!

Belangrijk!!

VedaPulse werkt met een licentie, een  abonnement die jaarlijks aangevraagd en vernieuwd moet worden, VedaPulse Benelux/RomedGezond/R.J.F. Verheij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze  code, de code kan uitsluitend in Rusland worden gemaakt en bij mij VedaPulse Benelux info@vedapulse.nl worden aangevraagd.  Mocht om welke reden dan ook geen code meer aangevraagd of geleverd kunnen worden dan is het hoofdkantoor in Rusland aansprakelijk en verantwoordelijk voor deze aanvraag en code.

 

 

 

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!