VedaMinerals module 

Deze module is bedoelt voor het stimuleren van de biologische actieve zones met behulp van Toermalijn applicatoren voor het herstellen van de energetische balans en correctie van de pathologische condities. De module wordt geleverd met een set Toermalijn applicatoren.

Deze methode van niet-invasieve acupunctuur therapie kan concurreren als laser en Qantum therapie, en is uiterst effectief tijdens een pathologisch syndroom van leegte in TCM of Vata onbalans met lege Ojas in Ayurveda.

Voordat u begint te werken met VedaMinerals, maakt u eerst een meeting met het VedaPulse diagnose systeem van uw patiënt. Zorg ervoor dat de meting correct is en alle artefacten bewerkt zijn op het tabblad HRV. VedaMinerals maakt automatisch een kaart van uw patiënt met daarop de biologische actieve punten, waar de Toermalijn applicatoren geplaatst moeten worden samen met de volgorde van toewijzing. Deze kaart wordt gemaakt op basis van de resultaten, evaluatie en informatie van Dosha balans en OrganPulse.

De bestaande ziekten moeten worden gekozen (indien u dit weet) uit het medische filter (nosologie filter). De patiëntenkaart met de te behandelen zones kan middels rtf-  docx- of pdf-bestand worden opgeslagen.

De VedaMinerals set bestaat uit 2 soorten applicatoren – klei (bruin van kleur) en siliconen (rood van kleur). Beide hebben als basis ingrediënt Toermalijn, maar in klei zit  meer Toermalijn daardoor worden de zones intensiever gestimuleerd.

De siliconen applicatoren worden gebruikt voor de nek en gezicht zones, want de siliconen applicatoren kunnen goed geplaatst worden op gebogen plaatsen.

Hoe plaats je de applicatoren?

Stap 1
Verwijder eventuele resten van het zweet, cosmetica, enz van de huid.

Stap 2 
Gebruik zuiver water aan de gladde kant om de applicator te bevochtigen.

Stap 3 
Verdeel het water over het oppervlak van de applicator. Er mag geen plekje van de applicator droog blijven.

Stap 4
Bepaal de positie van de applicatoren met behulp van de acupunctuur kaart in de “VedaMinerals”-module.

De positie van de applicatoren wordt bepaald met behulp van de acupunctuurkaart in de VedaMinerals module. Het is aan te bevelen om voor elke cliënt een aparte set applicatoren te gebruiken. Edelstenen en halfedelstenen stemmen af op iemands energie en daarom is het NIET raadzaam om de set ook voor andere cliënten te gebruiken en zo het karmische programma over te dragen naar andere.
De Toermalijn applicatoren zijn van het niet-invasieve acupunctuur therapie type, daarom is het voor een persoon die bekend is met holistische modaliteiten volkomen duidelijk hoe de werking is . Cliënten die voor een holistische behandeling kiezen zijn ook positief en bereid om hun eigen set applicatoren aan te schaffen en zelf te gebruiken.

               

Toermalijn applicatoren, evenals alle andere holistische behandel methoden dienen niet als een specifiek middel voor het behandelen van een bepaalde ziekte, maar meer als het corrigeren en/of herstellen van de energetische balans, waardoor de ziekte is ontstaan. Vanuit het academische fysiologisch standpunt is het een staat van energie tekort.
Lage TP (absolute waarde) waarden worden weergegeven na een meting. Als eerste is dit het syndroom van Qi deficiëntie, die in de Ayurveda gelijk is aan Vata-onbalans met lage Ojas.
Daarnaast is het gebruik van Toermalijn applicatoren tijdens een staat van Qi (Prana) stagnatie, circulatie stagnatie, syndroom van leegte en het pathogene optreden van wind en vocht, zeer effectief.

Vanuit het Ayurvedische oogpunt zijn de applicatoren ideaal voor mensen met een Vata en Kapha onbalans, omdat een van de belangrijkste gevolgen van het gebruik van Toermalijn applicatoren verwarmen is. Er is voorzichtigheid geboden bij het gebruik van de applicatoren bij het syndroom van volheid, vooral de overdaad aan Yang bij Pitta onbalans. Overwegende het feit dat een staat van TriDosha kan worden verkregen of bepaald doordat Prana vrij kan bewegen, moeten alle andere typen zonder Dosha balans deze methode van compenseren gebruiken. Daarom kan een persoonlijke set van applicatoren een methode zijn die vaak en regelmatig moet worden gebruikt wanneer de Dosha Analyse op het tabblad constitutie en tabblad balans, een neiging toont naar sterke onevenwichtigheid van Vata en Kapha Dosha.

U kunt ook de dezelfde biologische actieve zones die gevonden zijn met behulp van de VedaMinerals module gebruiken voor cupping therapie. Ze zijn krachtig en resulteren in een sterke bloed stroom naar de toegepaste zones. Het kan worden gebruikt bij acute fasen van de ziekte en chronische aandoeningen kunnen worden gecorrigeerd met behulp van de Toermalijn applicatoren.

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!