Muziek van het hart module

Muziek van het hart Module transformeert het ritme van de haard in een melodie. Analyseert de consonant/dissonant en van de entropie (chaos/harmonie).

 

De Module met de naam Muziek van het Hart, is ontwikkeld om het hartritme te transformeren in muziek, dat kan worden beluisterd, opgeslagen als een geluidsbestand of als muziekschrift (noten). Het kan ook worden gebruikt als een muzikale analyse voor het opsporen van consonantie en dissonantie in akkoorden, alsmede de correlatie van toonsoorten in mineur en majeur in de melodie van het hart.

Muziek van het hart biedt een absoluut nieuwe benadering voor de perceptie van het hartritme evenals voor de analyse er van. Veel verschillende specialisten kunnen er in potentie gebruik van maken. Vanuit de oudheid is bekend dat de wetten van muzikale harmonie en de wetten van de gezondheid van de mens veel overeenkomsten vertonen. Gandharva Vidya in de Ayurveda en studies over de harmonie der sferen door Pythagoras en Aristoteles. Dit idee beroept zich op het algemene filosofische principe – het principe van de eenheid van de wetten in het universum.

“Muziek van het hart” opent een geheel nieuw hoofdstuk in de aanpak van het analyseren van de hartfrequentie-variabiliteit. Wij bieden u de mogelijkheid (doormiddel  van deze module) gebruik te maken van ervaringen op het gebied van hartritme muziekanalyse die door de eeuwen heen verzameld zijn, Muziek van het hart is een losse module.

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!