Helios Module

In voorbereiding

VedaPulse – Intellectueel Systeem voor het Monitoren van Biogeo-heliofysische Koppeling, waarom en waardoor is iemand depressief??

Milieu is de bron van veel storingen, die voortdurend van invloed zijn op het lichaam. Alle niveaus en regulerende mechanismen hebben last van de factoren van het milieu. De ritmiek van zonneactiviteit heeft invloed op het menselijke bioritme. In dergelijke omstandigheden kan de consistentie van het inwendige milieu van een persoon dynamisch worden. Homeostase wordt ondersteund door de stress van aanpassingsfuncties.
Indien een pre-morbide toestand is gevormd in het lichaam, kan tijdens stress uitval van het aanpassend vermogen optreden. We kunnen de toestand en bijzonderheden van het organisme volgen door de reactiesnelheid te observeren van reacties op de invloed van de natuurlijke stressfactor.
We kunnen de functionele toestand van het vegetatieve zenuwstelsel evalueren met behulp van de HRV-methode (analyse van de hartslagvariabiliteit met behulp van mathematische evaluatie van de duur van de hartcyclus, die het mogelijk maakt de extracardiale invloeden op het hartritme te bepalen met VedaPulse HSC), zoals evaluatie van de omstandigheden voorafgaand aan de ziekte. De HRV-methode wordt aanbevolen door de European Society of Cardiology en de Noord-Amerikaanse Genootschap van Pacing en Electrofysiologie (1996), alsmede door de Raad van Bestuur van Klinisch-diagnostische Apparaten en Toestellen van de Commissie Nieuwe Medische Apparatuur van het ministerie van Volksgezondheid van de Russische Federatie (2000).  
Een nieuw perspectief in het onderzoek naar de hartslagvariabiliteit is de niet-lineaire dynamica, waaronder chaotische dynamiek, trendgeëlimineerde fluctuatie-analyse, een studie over entropie en fractaliteit van het hartritme. Deze werkwijzen betekenen een aanzienlijke uitbreiding van de mogelijkheden van de klassieke complexe dynamische systemen. 
We ontwikkelden een intellectueel systeem voor het monitoren van de bio-geo-heliofysische koppeling – de VedaPulse Cloud service met de naam Helios. Deze bevat persoonlijke accounts, waarop de resultaten van de evaluatie van de conditie van de geteste persoon kan worden ingevoerd. Bovendien is het mogelijk de dynamiek van de functionele indexen te vergelijken met de dynamiek van de natuurlijke factoren – temperatuur, luchtvochtigheid, atmosfeerdruk, parameters van de zonneactiviteit die worden ontvangen vanaf NASA-satellieten, die het programma automatisch downloadt na detectie van de geolocatie. De service zoekt wiskundige verbanden tussen deze parameters en kiest triggerfactoren, waarvan de wijzigingen voorafgaan aan de veranderingen in de toestand van een persoon.
Onze service biedt de instrumenten voor het onderzoek naar bioritmen, op voorwaarde dat er een grote gebruikersdatabase is- van meer dan 3000 mensen over de hele wereld. De dienst kan onderlinge mechanismen tussen de macro- en microkosmos detecteren, mensen voorzien van het instrument voor de detectie van de risicogroep op meteosensitiviteit van verschillende natuurlijke factoren en voorspelt mogelijke veranderingen van de toestand onder invloed van de variabele factor.

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!