Dieet en Voedingtherapie Module

Het dieet en voeding Module geeft u de mogelijkheid om een gedetailleerd en uitgebalanceerd dieet samen te stellen.

 

Dieet en voedingstherapie Module

Dieet en voedingstherapie Module Met deze module kunt u een gedetailleerd verslag maken met aanbevelingen om het constitutionele evenwicht van de cliënt te herstellen. Hierbij wordt rekening gehouden met de Vikruti van de cliënt en het seizoen van het jaar. Het systeem herkent momenteel meer dan 160 veel voorkomende aandoeningen.

Het algoritme van deze module berekend aan de hand van de individuele aard welke voedingsproducten invloed kunnen hebben op het functioneren van de cliënt. De adviezen worden gegeven in volgorde van werkzaamheid.

De voedingsproducten worden omschreven in overzichtelijke categorieën zoals: fruit, groenten, gewassen, bonen, zuivelproducten, zaden, oliën, kruiden en producten van dierlijke oorsprong.

 

 

Met deze module kunt u:

De Voedingsgewoonten van uw cliënt zeer nauwkeurig reguleren tijdens bepaalde ziekten.
Contra-indicaties vaststellen bij het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Het verloop van het herstel van uw cliënt monitoren en aan de hand daarvan het voedingspatroon steeds verder aanpassen totdat uw cliënt weer in evenwicht is.  

Nieuw in deze modulen is de reactie te zien van bepaalde voedingsstoffen op Vata, Pitta of Kapha.

De producten in groen zijn uitstekend te gebruiken en helpen bij het genezen of herstellen van de disbalans, de producten in het geel kunnen gebruikt worden en wat in het rood staat blokkeren uw cliënt waardoor de klachten alleen maar toenemen.

Hieronder een voorbeeld van een compleet dieet van een cliënt voor een cliënt.

 

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!