Basis-Systeem

Het Basis-Systeem VedaPulse professional is het   van uw praktijk.

Of u nu kiest voor het basis-systeem of de volledige versie, uw laptop of computer moet minimaal aan de volgende eisen voldoen: Pentium 1800 Mhz. Windows XP, Windows 7 en Windows 8. Volume van het korte geheugen 1 Gb. Volume van de harde schijf 80 Gb, of minimaal 10 Gb aan vrije geheugen. Grafische kaart VGA NVidia GeForce 8000 of AMD Radeon HD 3000. Volume van het videogeheugen 256 Mb. En twee vrije USB-poorten.

 

Waarom zou u VedaPulse in uw praktijk willen gebruiken?

Subjectief wordt objectief, VedaPulse is een betrouwbaar innovatief digitaal systeem dat meet via het ECG en HRV, en u beheerst het VedaPulse systeem binnen korte tijd en kunt het snel in praktijk brengen. Om met het systeem te kunnen werken moet u een medische basisopleiding hebben gevolgd, kennis hebben van de Ayurvedische geneeskunde of andere gezondheids disciplines zoals: reflexologie, kruidentherapie, homeopathie, dieet en voeding of andere specialisme.

Het VedaPulse basis-systeem bestaat uit de onderstaande software die u geheel naar eigen behoefte kunt uitbreiden met de Modules die op de Home pagina staan:

  • Academic met het ECG (volgens de Europese en Noord-Amerikaanse Heart Association) en analyse van de hartfrequentie-variabiliteit (HRV),
  • Het spectrum geeft de waarde aan van de energie die nodig is en de waarde van uw cliënt verder de werking van HF het Parasympatisch zenuwstelsel, LF het Sympatisch zenuwstelsel en HLF Humoraal de hormonen in overzichtelijke waarden en percentages.
  • Histogram, weerspiegelt de frequentie van de RR intervallen, de bloedcirculatie en de tijdsperiode hoe vaak het door het lichaam stroomt.
  • Tenslotte wordt er een conclusie samengesteld van de gevonden klachten en disbalans van het lichaam.

Verder een gedegen instructie, een uitgebreide handleiding, professionele technische ondersteuning gedurende 6 dagen per week.

De basisfunctie van VedaPulse Professional software kan worden geleverd met aanvullende extenties (Modules)

Het is mogelijk om de volledige installatie van de software door ons op uw pc of laptop te laten doen.

Het abonnement is voor het hele VedaPulse systeem is vastgesteld op 150 euro per jaar excl. 21% BTW.

 


 https://www.vedapulse.nl/img/sshot-1s.jpg        https://www.vedapulse.nl/img/sshot-2s.jpg        https://www.vedapulse.nl/img/sshot-3s.jpg        https://www.vedapulse.nl/img/sshot-4s.jpg        https://www.vedapulse.nl/img/sshot-5s.jpg        https://www.vedapulse.nl/img/sshot-8s.jpg

Is door deze informatie uw belangstelling gewekt klik dan op:  www.vedapulsetherapeut.nl  Of vraag een vrijblijvende demonstratie aan ook bij u thuis via info@vedapulse.nl

RomedGezond/VedaPulse BeNeLux is de officiele importeur en distributeur van het VedaPulse Diagnose Systeem.

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!