VedaPulse maakt met het Home device systeem testen op afstand mogelijk!

Download hier de software voor VedaPulse Home

VedaPulse Home device werkt in samenwerking met de Telemetry module.

Biokvant, de ontwikkelaars van het VedaPulse diagnose systeem, hebben testen op afstand mogelijk gemaakt met de introductie van het VedaPulse Home device. Samen de de module Telemetry kunt u consulten geven op afstand, simpelweg omdat de patiënt thuis met het Home Device systeem een meting kan doen en middels de module Telemetry naar u kunt sturen.

– Het Home device apparaat is een kleinere versie van de hoofdunit van de VedaPulse en kan met de cliënt meegegeven worden om zelf metingen uit te voeren. Net als bij het hoofdapparaat worden de elektrodes verbonden met de polsen en wordt in vijf minuten een beoordeling uitgevoerd.

– VedaPulse Home device synchroniseert met een VedaPulse hoofdunit zodat de metingen kunnen worden uitgevoerd en online ingediend waardoor de zorgverlener op afstand de meting kan analyseren en advies kan geven via e-mail, skype of per telefoon.

– Perfect voor doorgaande monitoring en beoordelingen.

– Door regelmatige metingen kunnen trends in de gezondheid worden waargenomen.

– Werken met voortgaande gezondheidscondities.

– De effectiviteit van behandelingen wordt zichtbaar en de behandelingen kunnen op basis hiervan worden aangepast.

– Zeer geschikt voor doelgerichte focus op bijvoorbeeld gewichtsverlies of fitnessprogramma’s.

Deze geweldige en unieke mogelijkheid om met cliënten in contact te blijven stelt de zorgverlener in staat net zoveel metingen te ontvangen als nodig is.

Hierdoor heeft hij/zij niet alleen waardevolle informatie over hoe de gezondheid zich ontwikkelt gedurende weken of maanden, maar is ook een belangrijke service voor patiënten waarbij het gaat over chronische gezondheidsklachten, gewichtsverlies of fitnessprogramma’s, om er maar een paar te noemen.

Het kan ook nuttig zijn voor cliënten die voor een eerste consult een VedaPulse zorgverlener bezoeken maar die te ver weg van de kliniek wonen waardoor het moeilijk of duur is om naar vervolgconsulten te komen.

Als cliënten helemaal niet in staat zijn om voor een eerste consult naar een zorgverlener te komen is het een alternatief om een VedaPulse Home devoce op te sturen. Zodra de uitslagen van de VedaPulse test gemaild zijn kan een consult via skype plaatsvinden. Dit biedt zowel de zorgverlener als de cliënt geweldige mogelijkheden.

Let op, werkt alleen samen met het home device als u een meting op afstand wilt doen. Met de module Telemetry kunt u ook metingen naar experts sturen voor hulp met diagnose.

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!