QUANTUM THERAPIE

Quantum therapie is gebaseerd op het gebruik van elektromagnetische velden, quantum processen en golfinformatie-eigenschappen van levende materie voor therapeutische en preventieve doeleinden. Bij quantumtherapie is er een gelijktijdig effect van meerdere fysische factoren van quantum-aard die een synergetisch effect op elkaar hebben.

 

De methode wordt met succes toegepast op gebieden zoals cardiologie, kindergeneeskunde, urologie, gastro-enterologie, dermatologie, nefrologie, phthisiologie, cosmetologie, enz. Apparaten van multifactoriële quantumtherapie worden zowel voor profylaxe en immuun ondersteuning als voor acute ademhalingsaandoeningen, genezing gebruikt van wonden en brandwonden, de procedure van quantumtherapie is zeer effectief voor ziekten van gewrichten en wervelkolom, vaatziekten, ziekten van het maagdarmkanaal, zwaarlijvigheid en vele andere ziekten.

 

O. Voorbereiding van een individueel recept waarbij rekening wordt gehouden met de constitutionele en meridionale kenmerken van de patiënt.
O. Preventie en behandelingseffecten voor 140 aandoeningen met gebruik van nosologische filter.
O. Normalisatie van de functionele toestand zonder het gebruik van een nosologisch filter.
O. Het recept is interactief en stelt u in staat de locatie van elke zone te bekijken en heeft een gedetailleerde beschrijving ervan.
O. Het is mogelijk om het recept voor de gehele kuur op te slaan met een gedetailleerde beschrijving en illustratie van de behandelzones.

 

 

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!