Fysiotherapie Module

Fysiotherapie “Quantum therapie”

De uitbreiding Quantumtherapie is voor behandelaren ontworpen die op het gebied van traditionele (complementaire, integratieve) geneeskunde werkzaam zijn. Hiermee kunnen individuele fysiotherapeutische aanbevelingen voor de quantumbehandeling gebaseerd op de VedaPulse-beoordeling gedaan worden.

Met de expertuitbreiding Fysiotherapie – Quantumtherapie kunnen behandelaren, die fysiotherapie al gebruikten, hun mogelijkheden uitbreiden. Tegelijkertijd is het een eenvoudige manier om het onder de knie te krijgen voor degenen die fysiotherapie slechts in hun praktijk willen introduceren.
Het is voor de eerste keer dat zo’n persoonlijke benadering van fysieke therapie in praktijken op lokaal en mondiaal niveau geïmplementeerd werd. Terwijl een standaardbenadering van fysiotherapie alleen met de ziekte rekening houdt en voor alle behandelingszones van patiënten hetzelfde is, houdt de Fysieke Therapie – Quantum Therapie-module rekening met al deze zaken: specifieke ziektes, huidige functionele status en de psychofysiologische conditie van de persoon. Wij bieden een oplossing op maat die rekening houdt met de individuele karakteristieken van de cliënt in tegenstelling tot een formele benadering. De gedetailleerde Atlas van de behandelingszones vereenvoudigen de applicatie. De behandeling begint met een beoordeling van vijf minuten van de VedaPulse-behandelaar. Daarna creëert de software automatisch fysiotherapeutische aanbevelingen.

Voor het maken van een recept kunt u uit de volgende opties kiezen:

  • normalisering van de formele staat;
  • specifieke conditie (nosologie) – kies een specifieke conditie uit de lijst.

De eerste optie is perfect voor ziektepreventie bij gezonde mensen en mensen met beperkte functionele stoornissen. Toepassing van de voorgestelde aanbevelingen verbetert de huidige functionele conditie en zet het genezingsproces in gang. De tweede optie wordt gebruikt als er sprake is van een specifieke conditie. Deze maakt ook gebruik van een individuele benadering in de keuze van de behandellingszones.

Behandelzones bij hypertensie bijvoorbeeld verschillen bij verschillende patiënten. Een fysiotherapeutisch recept beschrijft de locatie van de zones, de frequentie en de behandellingstijd. Een interactief beeld van een menselijk lichaam toont de locatie van de blootstellingszones. Beweeg de muis naar de geselecteerde zone om zijn locatie en blootstellingsmethode te zien. Aanbevelingen kunnen in RTF-formaat opgeslagen worden.
Het algoritme van de expertuitbreiding Fysiotherapie – Quantumtherapie houdt rekening met de methodische aanbevelingen die in de fysiotherapie van het Ministerie van Gezondheid van de Russische Federatie, de Chinese geneeskundetradities en de op de conditie gerichte benadering van de Ayurvedische geneeskunde gebruikt worden. Het wordt aanbevolen om het samen met het polyfactoriële (laser-magnetische-infrarode) apparaat voor quantumtherapie AK-200C te gebruiken.

Het door het programma geadviseerd fysiotherapieprogramma geeft de positie aan van de zones, de frequentie van de vibraties en de duur van de stimulatie. Het programma geeft een interactieve afbeelding van het menselijk lichaam met daarop de aangegeven actieve zones. Als de cursor over de gekozen zone gehouden wordt, worden de beschrijving van de positie en de toepassingsmethode weergegeven. Deze kunnen opgeslagen worden in RTF-formaat. Tijdens het maken van het algoritme voor deze extra module Quantum therapie is rekening gehouden met de regels van de reflexologie volgens de traditionele Chinese geneeskundig en de Ayurvedische benadering ten aanzien van constitutie.

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!