Biohacking

Module Biohacking

Met biohacking kunt u het risico op het ontwikkelen van ziekten en pathologische aandoeningen bepalen. Met de module kunt u eenvoudig pathologische trends in vitale lichaamssystemen identificeren: gastro-intestinale, cardiovasculaire, urinaire, reproductieve, endocriene, immuun- en ontgiftingssystemen, psychosomatische patronen zien, de mate van risico bepalen in 4 hoofdzones: laag, gemiddeld, hoog en zeer hoog risico op ontwikkeling, en beoordeel ook de algemene spanning in het systeem volgens de “Integral State” -schaal.

Analyse van het cardiovasculaire systeem van de patiënt met behulp van VedaPulse stelt de specialist in staat om de volgende risico’s te beoordelen:

Coronaire hartziekte;
Verhoging van het cholesterolgehalte;

Ontwikkeling van metabool syndroom;
Hemostasestoornissen;
Optreden van aritmie;
Ernst van endotheliale disfunctie;
Vasculaire tonusstoornissen.

Het is ook mogelijk om het algemene risico op cardiovasculaire aandoeningen te beoordelen in de vorm van een integraal diagram met stoplicht op een schaal van 100 punten, wat handig is om dynamisch te volgen bij het analyseren van de effectiviteit van een revalidatieprogramma. het analyseren van de effectiviteit van een revalidatieprogramma.

Welke gegevens over de reproductieve gezondheid van de patiënt zijn beschikbaar voor gebruikers van de Biohacking-softwaremodule? Laten we de indicatoren die we gebruiken om de reproductieve gezondheidstoestand bij vrouwen en mannen te beoordelen, afzonderlijk bekijken.

Voortplantingsysteem


👩‍ Vrouwelijke reproductieve functionele Biohacking omvat 5 parameters:
🔻 Eierstokken
De schaal correleert met vruchtbaarheid, waardoor u het vermogen om zwanger te worden kunt beoordelen. Het kan worden gebruikt om de dynamiek van de toestand van een vrouw te beoordelen ter voorbereiding op zwangerschap of bij de behandeling van functionele onvruchtbaarheid.

🔻 Hormonale balans
Hiermee kunt u de manifestaties van premenstrueel syndroom beoordelen; hoe hoger deze index op de schaal staat, hoe vatbaarder een vrouw is voor de levendige manifestaties van PMS of het pathologische verloop van de menopauze.

🔻 Baarmoeder
Geeft het risico weer van het ontwikkelen van inflammatoire, hyperproliferatieve en erosieve ziekten van de baarmoederhals en het baarmoederlichaam.

🔻 Bacteriële vaginose en сandidiase
Laat zien welke patiënten moeten worden voorkomen dat ze dysbiose ontwikkelen.

🔻 Borstklier
Hiermee kunt u het risico op het ontwikkelen van mastopathie beoordelen en vroegtijdige preventie van borstpathologie uitvoeren.

🧔‍♂️ Functionele Biohacking van het mannelijke voortplantingssysteem omvat 3 parameters

🔻 Prostaat
Geeft het risico aan op het ontwikkelen van prostaatadenoom en correleert met het niveau van prostaatspecifiek antigeen (PSA), een eiwit dat specifiek is voor prostaatweefsel en wordt gebruikt als tumormarker.

🔻Spermatogenese
Hoe hoger de index, hoe lager de sperma-activiteit; de index geeft de mannelijke vruchtbaarheid weer.

🔻 Balanoposthitis
Hiermee kunt u het risico op het ontwikkelen van “mannelijke сandiasis” beoordelen.

 

Immuunsysteem

Immuunsysteemgedeelte van de Biohacking-softwaremodule – welke parameters zijn voor u beschikbaar? Het zal u misschien verbazen dat u met de module niet alleen uw algemene niveau van immuniteit kunt beoordelen, maar ook uw risico op het ontwikkelen van bepaalde immunopathologische aandoeningen.

 

📊MODULCAPACITEITEN
– de ernst van allergische sensibilisatie beoordelen, waarbij de “Allergie”-schaal direct correleert met een bloedindicator zoals immunoglobuline E (IdE)-waarden;
– bereken het risico op het ontwikkelen van auto-immuunreacties, terwijl de “Auto-immuun alertheid”-schaal correleert met het niveau van auto-antilichamen, bijvoorbeeld tegen     schildklierweefsel;
– stratificeer het risico op het ontwikkelen van oncologische processen;
– de waarschijnlijkheid van chronische virale infecties beoordelen.

Maag-darmkanaal

 

Urinewegen

 

 

Endocrien-systeem

 

 

Neuropsychologische stoornissen

 

 

Ontgiften

 

 

💼 HOE KAN HET WORDEN GEBRUIKT OM DE PRAKTIJK TE VERBETEREN?

Elke schaal is verdeeld in kleurzones, de dynamiek binnen de schaal stelt de specialist in staat om de effectiviteit van preventieve therapie te beoordelen:

🟢  groene zone 0 – 25 conventionele eenheden – laag risico;

🟡  geel 25 – 50 conventionele eenheden – matig risico;

roze 50 – 75 conventionele eenheden – verhoogd risico;

🔴  rood 75 – 100 conventionele eenheden – hoog risico.

 

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!