Meridianen

Meridiaan  Energie-pen VP-100

Meridiaan laserpen, voor o.a. het vullen of laden van de lege meridianen, uitstekende kwaliteit en 1 jaar garantie. Prijs € 45,50 excl. BTW. € 55,05 incl. BTW.

 

 


AK-200-C

Acupunctuur medische laser pen (650 nm) met twee laser koppen en een neus laser hulpstuk voor het behandelen van ontstekingen in het hoofd en allergieën tevens wordt de bloedcirculatie en het metabolisme aanzienlijk verbeterd.

 

Uitstekende kwaliteit en 1 jaar garantie inclusief verloopstekkertje usa/nl. Prijs € 75,50 excl. BTW. € 91,35 incl. BTW.

 

 


LY-508B

Electro acupunctuurpen, tevens puntzoeker met behandelmogelijkheid, draagbaar systeem op batterijen. Voor het lokaliseren en behandelen van acupunctuurpunten en triggerpoints. Met een digitaal display wat de behandelaar helpt om het punt zo nauwkeurig mogelijk te lokaliseren. Tevens is het mogelijk de frequentie van de elektrische stimulatie in te stellen tussen de 1-16 Hz. 

 

Uitstekende kwaliteit en 1 jaar garantie. Prijs € 90,50 excl. BTW. € 109,50 incl. BTW.

 

 


 

XA-100 B

Oor acupunctuur puntzoeker met behandelmogelijkheid, draagbaar systeem op batterijen. Voor het lokaliseren en behandelen van oor acupunctuurpunten en triggerpoints. 

 

Uitstekende kwaliteit en 1 jaar garantie. Prijs € 85,50 excl. BTW. € 103,45 excl. BTW.

 

 


Bestellen via info@vedapulse.nl

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!