Bescherming therapeut

Mondkapjes beschermen u wel degelijk en u voorkomt besmetting door patiënten en eventueel naar patiënten.

Het is belangrijk, als de praktijken weer open mogen en de patiënten ons weer consulteren dat u voor uw eigen veiligheid en die van uw cliënt bescherming gaat dragen. Corona zal ons op de een of andere manier nog lang achtervolgen dus een besmetting blijft een aanwezig gevaar. Draag daarom goede bescherming zoals handschoenen en mondkapjes.

Na lang gezocht te hebben is het mij gelukt om veilige en goede mondkapjes te vinden, ik verkoop 1 soort zonder lucht filter,  FFP2,  KN95, zie ook onderstaand modell en certificaten. En 1 soort de blauwe, niet medische mondkap zijn voor lichte maar genoeg bescherming verkoop aan uw cliënten bijvoorbeeld.

Er zijn veel misverstanden over de certificering, FFP2 en FFP3, BFE, N95 en NEN EN149 2001+A1.

De onderstaande masker voldoen aan de hoogste eisen maar als u niet in het ziekenhuis werkt is FFP2 (KN95) ruim voldoende en dat scheelt want de FFP3 masker zijn vaak 3 x zo duur.

KN95 / N95  = FFP2 is een persoonlijk beschermend gezichtsmasker met een filter efficiëntie van 95%. Niet geschikt voor ziekenhuis bezoek of gebruik.
Maar dit is een uitstekend masker voor de arts en therapeut praktijken.

KN99 / N99 / FFP3, EN149 2001+A1  is een gezichtsmaker met de hoogste filter efficiëntie van 99%. Dit masker wordt gebruikt door ziekenhuismedewerkers of mensen die daar langdurig verblijven.

De BFE maskers zijn voor patiënten (NIET voor de therapeut) op straat prima te gebruiken dit zijn wegwerp maskers.

LET OP!! Door de overspannen markt kunnen de prijzen per dag fluctueren. 

Bestelde en ontvangen mondkapjes kunnen niet door u geretourneerd worden en door ons niet teruggenomen. Het kopen en dragen van mondkapjes in welke vorm dan ook blijft uw eigen verantwoording, door onoordeelkundig gebruik kunt u natuurlijk toch ziek worden dus plaats het masker op de juiste manier en draag de blauwe maskers niet langer dan 3 uur.

 

Mondkapjes zonder filter € 5,25 MCZ 1, (KN95) verpakt per 10 € 52,50, excl. btw en verzendkosten.

Goed genoeg voor de therapeut maar niet voor ziekenhuizen e.d.

 

De blauwe (wegwerp) (BFE95) mondkapjes € 1,40 per stuk type MCB verpakt per 10 stuks, € 14,00 excl. btw en verzendkosten.

Alleen voor patiënten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestellen kunt u via info@vedapulse.nl onder vermelding van het gewenste type. Na ontvangst van uw betaling sturen wij de bestelling aan u op.

error: Inhoud is beveiligd
Vraag een gratis demo aan!